OLEJ Z NASIONA MARCHWI (MACERAT) 50ml

17,00 zł
Brutto

OLEJ Z NASIONA MARCHWI (MACERAT) / Daucus Carota in Helinathus Annuus Oil/

Najwyższej jakości olej w postaci maceratu. Zawiera kwasy tłuszczowe, minerały, beta-karoten, oraz witaminy A, B, C, E i F. Nawilża, regeneruje, zwiększa elastyczność i wygładza skórę. Stosowany jako samoopalacz oraz kosmetyk pielęgnujący skórę po intensywnym opalaniu. Odpowiedni do każdego typu cery, zwłaszcza suchej, dojrzałej i łuszczącej się. 
Pojemność 50 ml z praktyczną pompką dozującą. 

Ilość

  Zasady dostawy

Produkty wyślemy bezpiecznie zapakowane za pośrednictwem DHL, Poczty Polskiej lub Paczkomatów.

  Zasady zwrotu

Zakupione produkty możesz zwrócić do 14 dni od zakupu (liczy się data nadania paczki przez ciebie).

MARCHEW ZWYCZAJNA /Daucus carota/ 

Roślina pochodzi z rodziny selerowatych. W stanie dzikim występuje na terenach Azji, Europy i północnej Afryki. Oczywiście należy też do roślin uprawnych.

OLEJ Z NASION MARCHWI (MACERAT) /Daucus Carota in Helianthus Annuus Oil/ 

Najwyższej jakości macerat otrzymany w wyniku maceracji korzenia marchwi w zimnotłoczonym oleju słonecznikowym BIO (1:3). Zawiera kwasy tłuszczowe, minerały, beta-karoten, oraz witaminy A, B, C, E i F. Nawilża, regeneruje, zwiększa elastyczność, wygładza oraz chroni skórę przed działaniem czynników zewnętrznych. Może być stosowany jako naturalny samoopalacz oraz kosmetyk pielęgnujący po intensywnym opalaniu, dodaje skórze zdrowy blask i podkreśla opaleniznę. Doskonale sprawdza się w walce z bliznami, łuszczycą, oparzeniami i podrażnieniami. Odpowiedni do każdego typu cery, szczególnie suchej, dojrzałej i łuszczącej się.

Olej z Nasion Marchwi oferowany przez firmę ETJA jest w 100% naturalny. Produkt przebadany dermatologicznie. 

SPOSÓB UŻYCIA

  • stosować bezpośrednio na skórę całego ciała 

  • masaż 

  • odżywczy i nawilżający zamiennik kremów

  • baza dla naturalnych olejków eterycznych

  • kąpiel – do wanny z ciepłą wodą dodawać ok.10 ml oleju

  • dodatek pielęgnacyjny do kremów, odżywek, szamponów i balsamów

  • naturalna odżywka do pielęgnacji włosów. 

PRZECHOWYWANIE

Przechowywać w chłodnym miejscu lub w temperaturze pokojowej bez nasłonecznienia 

POCHODZENIE

Kraje Europy

Olej kosmetyczny Etja jest produktem naturalnym. Wpływ sezonowych zmian pogodowych może wywołać niewielkie różnice w kolorze, zapachu i gęstości.